top of page
  • Writer's pictureDen ukrainske foreningen Bodø

Ukrainsk kunst utstilt i Glasshuset

Internasjonal avslutningsfest ble et høydepunkt av Internasjonal uke 2023 i Bodø som skjedde i siste oktober uke. Dette arrangementet feiret kulturelt mangfold og var et samarbeid av Bodøs internasjonale foreningen, samlet kalt for BIF.Frivillige med opprinnelse fra forskjellige land skapet en utmerket stemning. Programmet inkluderte smaksprøver av nasjonal mat, moteshow, sang og konsert fra «Kor for alle». Den ukrainske foreningen i Bodø var også med og bidro til fest med utstilling av kunst og håndverk.Avslutningsfest var en unik anledning for å vise nordmenn talentfull siden av ukrainere som bor i Bodø. Vi kontaktet flere som ble villige å stille opp med kunst av forskjellige stiller: noen stykker var inspirert av norske naturer eller av lokale skikker og tradisjoner, andre hadde kobling til hjemlandet og kom hele veien til Bodø.

Formålet av utstillingen vår var å vise én side til av ukrainske talent og kultur. Bodøværinger hadde også en mulighet til å støtte kunstnere ved å kjøpe deres verk som de likte best.


📸 Arina Karboskaya ved Bodø2024
📸 Arina Karboskaya ved Bodø2024
📸 Arina Karboskaya ved Bodø2024

Arrangementet varte tre timer som gikk som et øyeblikk. Vi takker kunstnere, medlemmer som hjulpet med gjennomføring og alle som har kommet for å hilse oss denne lørdagen.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page