top of page
  • Writer's pictureDen ukrainske foreningen Bodø

Ukrainere lærte om bedriftsetablering i Norge

Siste uke arrangerte Den ukrainske foreningen i Bodø et kurs om hvordan man kan være selvstendig næringsdrivenede i Norge, i samarbeid med Max Gouchan som har erfaring i å undervise denne tematikken til ukrainere fra flere steder i Norge.

Den 20.-21. juni ble et tilsvarende kurs gjennomført i Bodø.


Kurset var hovedsakelig rettet mot ukrainere som har tidligere erfaring eller som har fått en idé om egen bedrift etter at de kom til Norge. Over 20 interesserte registrerte seg for deltakelse i vårt kurs "Hvordan starte og drive bedrift i Norge".


Innholdet dekket alt fra relevante norsker lover og regler til strategier for finansiering, merkevarebygging, markedsføring. Max ga også innsikt i det praktiske som innebar skattelegging og regnskapsføring.


Siden kurset var ganske grundig og nyttig, fikk kursdeltakerne mulighet til å ha det som en del av deres introduksjonsprogram (som et av arbeidsrettede tiltak). Vi takker Bodø voksenopplæring for muliggjøring av dette og Bodø kommune for lokaler for vårt kurs.


Det var to lærerike og inspirerende dager for kursdeltakerne som nå er utstyrt med kunnskap og ikke minst motivasjon og tro at det er helt mulig å etabelere og drive bedrift i Norge, takket være innsatsen fra Max.0 views0 comments

Comments


bottom of page