top of page
  • Writer's pictureDen ukrainske foreningen Bodø

Møt det nye styret

Den ukrainske foreningen i Bodø er glad for å kunne annonsere at Yegor Shevtsov blir ny styreleder i 2024.Yegor har med seg en unik kombinasjon av livserfaringer og ferdigheter til foreningen vår. Da han var student i Lviv i 1994, ble han grunnleggeren og den første presidenten for den lokale komiteen til AIESEC, en internasjonal studentorganisasjon. I 1995 var Yegor mottaker av George Soros- stipendet for studier av økonomi og finans ved Universitetet i Amsterdam. Han hadde jobbet for flere internasjonale selskaper før han i 2000 begynte å studere klassisk piano ved Manhattan School of Music i New York. Siden den gang har Yegor samarbeidet med ledende komponister og utøvere rundt om i verden, før han vant pianostillingen ved Arktisk Filharmoni i Bodø i 2018.


Yegor lover å fortsette, utvikle og bygge på arbeidet til sine to forgjengere, Roman Zherebko i 2022 og Oksana Shcherbata i 2023.


Bli med foreningen vår i å ønske Yegor et produktivt og inspirerende år.


Vi vil også ønske Olena Friahina, Lena Maksymchuk og Anastasiia Paraschchuk velkommen til vårt team av frivillige i styret. De tilfører energi, profesjonalitet og friske ideer til laget vårt.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page